Koe Ruisrock tyylikkäästi VIP-eduilla kuorrutettuna. Saavu alueelle kätevästi vesibussilla, virkistäydy keikkojen välissä VIP-alueiden baareissa ja liiku vapaasti rannekkeen avulla alueelta pois ja takaisin. VIP-alueilta voit myös seurata Ranta- ja Niitty-lavojen keikkoja.

Lue lisätietoja VIP-alueiden palveluista.

Ruisrock VIP

Ruisrock VIP -lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn Ruisrockin VIP-alueille. Lisäksi pakettiin sisältyvät vesibussikuljetukset Ruissaloon ja takaisin, buffet-ruokailu, omat VIP-vieraille varatut anniskelupalvelut sekä vesivessat. Lippuun kuuluvat myös henkilökohtainen festivaalipassi sekä ranneke, joilla voit päivän aikana käydä festivaalialueen ulkopuolella. VIP-vieraana pääset kätevästi vesibussilla Turun keskustasta Aurajokea pitkin suoraan keskelle Ruisrockin festivaalihumua.

Ruisrock+

Ruisrock+ -lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn Ruisrockin VIP-alueille. Lisäksi pakettiin sisältyvät buffet-ruokailu, omat VIP-vieraille varatut anniskelupalvelut sekä vesivessat. Lippuun kuuluvat myös henkilökohtainen festivaalipassi sekä ranneke, jolla voit päivän aikana käydä festivaalialueen ulkopuolella. Pääportilla on oma sisäänkäyntikaista. Ruisrock+ -lippu ei sisällä vesibussikuljetusta.

Ostaminen

Jokaiselle VIP-lipun ostaneelle toimitetaan sähköpostitse ohjeistus lipun käytöstä viimeistään kaksi viikkoa ennen festivaalia. Lippuihin sisältyy ruokailu, minkä vuoksi lippua ei voi maksaa kulttuuriseteleillä.

Ikäraja

VIP-alueet ovat anniskelualuetta, ja niiden ikäraja on 18. Varautukaa todistamaan ikänne, kun noudatte festivaalipassinne akkreditointipisteeltä.

Alle 12-vuotiaille on mahdollista ostaa VIP-lippu, mikäli he saapuvat vanhempiensa seurassa. Asiasta tulee olla yhteydessä osoitteeseen vip@ruisrock.fi ennen lipun ostoa.

Alaikäisillä ei ole pääsyä VIP-alueille enää kello 21.00 jälkeen.

VIP-lippujen noutaminen

Henkilökohtainen VIP- tai Ruisrock+ -passi ja -ranneke noudetaan Turun keskustasta Ruisrockin akkreditointipisteestä, joka sijaitsee hotelli Radisson BLU Marina Palacen 2. kerroksen aulassa (Linnankatu 32). Samalla saat myös ruokailuliput (1 lippu/päivä).

Passi ja ranneke luovutetaan festivaalilippua vastaan. VIP- ja Ruisrock+ -passeja ja -rannekkeita ei postiteta etukäteen, eikä pelkällä lipulla pääse festivaalialueelle eikä vesibussikuljetukseen. Passeja ei voi noutaa muiden henkilöiden puolesta, sillä ranneke kiinnitetään käteen paikan päällä.

Mikäli et pääsekään Ruisrockiin, voit vaihtaa lipun toisen henkilön nimiin Tiketin kautta. Tässä tapauksessa ota yhteyttä osoitteeseen info@tiketti.fi. Nimimuutokset koskevat vain Tiketistä ostettuja VIP- ja Ruisrock+ -lippuja. Akkreditoinnin kautta hyväksyttyjä VIP-passeja ei voi muuttaa.

Ruisrockin akkreditointipiste:

Hotelli Radisson Blu Marina Palace
2. kerroksen aula
Linnankatu 32

Akkreditointipiste on avoinna:

- Torstaina 5.7. klo 11.00–18.00
- Perjantaina 6.7. klo 10.00–22.00
- Lauantaina 7.7. klo 11.00–21.00
- Sunnuntaina 8.7. klo 11.00–19.00

Akkreditointipisteeltä voit myös napata mukaasi festivaalin käsiohjelman, josta löydät muun muassa aikataulun sekä festivaalialueen kartan.

Vesibussikuljetus ja laiturin uusi sijainti

Ruisrockin VIP-lippu oikeuttaa vesibussikuljetukseen Turun keskustasta suoraan festivaalialueelle. Matka vesiteitse kestää noin 25 minuuttia.

Vesibussit lähtevä tänä vuonna uudesta paikasta Aurajoen rannalta. Osoite on Läntinen Rantakatu 37. Laituri sijaitsee noin 200 metrin päässä Martinsillalta satamaa kohti kuljettaessa. Laiturille kuljetaan Marina Palacelta Aurajoen rantaa pitkin pois päin keskustasta. Vesibussiin pääsee ainoastaan festivaalirannekkeella ja -passilla, ja laivaan noustessa suoritetaan turvatarkastus. Alkoholin tuominen vesibusseihin ja festivaalialueelle on kielletty.

Vesibussit kulkevat nonstop-periaatteella seuraavasti:

  • Perjantaina 6.7. Keskustasta ensimmäinen lähtö klo 12.30 ja viimeinen lähtö Ruissalosta takaisin keskustaan klo 03.30.
  • Lauantaina 7.7. Keskustasta ensimmäinen lähtö klo 12.30 ja viimeinen lähtö Ruissalosta takaisin keskustaan klo 03.30.
  • Sunnuntaina klo 8.7. Keskustasta ensimmäinen lähtö klo 12.30 ja viimeinen lähtö Ruissalosta takaisin keskustaan klo 00.30.

Kannattaa saapua hyvissä ajoin päivän päätteeksi vesibussin laiturille lähtiessäsi Ruisrockista. Liikenteessä on enimmillään ruuhka-aikoina viisi vesibussia.

Ruisrock+-lippuun ei sisälly vesibussikuljetusta, eli vesibussiin pääsee vain VIP-rannekeella ja -passilla.

Huomioithan myös, että vesibussi ei ole esteetön ja jyrkkien portaiden vuoksi sinne on erittäin hankalaa päästä pyörätuolilla tai kepeillä liikkuen.

VIP-alueet

VIP-alueita on kaksi, Ranta- ja Niitty-VIP. Molemmat ovat anniskelualuetta, ja niihin on 18 vuoden ikäraja. Maksuvälineinä alueilla käyvät käteinen ja yleisimmät maksukortit.

VIP-alueet ovat avoinna:

- Perjantaina 6.7. klo 13.00–02.00
- Lauantaina 7.7. klo 13.00–02.00
- Sunnuntaina 8.7. klo 13.00–23.00.

Baari lopettaa tarjoilun puoli tuntia ennen alueen sulkeutumista.

VIP-buffet

Jokaiseen ostettuun VIP- ja Ruisrock+ -lippuun sisältyy päivittäin yksi ruokailu Ranta-VIPin buffetissa. Ruokaliput luovutetaan Ruisrockin akkreditointipisteestä festivaalipassin noutamisen yhteydessä.